

Madmødet 2025
MADMØDET 2025
I uge 20 inviterer vi, som et af seks lokale spisesteder, dig til at opleve en særlig Madmødet-menu, hvor smag, kvalitet og lokale råvarer er i centrum
Selvom råvarerne er de samme, er resultatet vidt forskelligt – og måske får du lyst til at smage flere versioner i løbet af ugen!
Madmødet Menu
Fra d. 12 til 17 maj
Glæd dig til vores bud på den 3-retters Madmødet menu i Restaurant stuen th. med fokus på lokale råvarer:
- Forret med friskfanget fisk
- Hovedret med kylling fra Økogaardene Skjern Enge
- Dessert med lokale rabarber
RESERVER BORD
Gourmet i destilleriet / UDSOLGT
Lørdag d. 17. maj kl. 18-22
Stauning Whisky slår dørene op til en sjælden oplevelse og byder velkommen til et dækket bord i hjertet af destilleriet, hvor kobberkedlerne arbejder i baggrunden.
Køkkenchef Ole Ib Hansen tilbereder en helt særlig 4-retters menu med lokale råvarer og med Stauning Whisky som ingrediens i alle retter.
Lowlands mixer en velkomstcocktail og Wine N’ Fun serverer en vin- eller saftmenu, som er tilpasset menuen. Sidst men ikke mindst serveres en Rye whisky fra Stauning Whisky, som er med til at afslutte aftenens smagsoplevelser.
Køb billet
Om Madmødet
Forestil dig en verden, hvor smag skaber forandring, og hvor hver bid fortæller en historie. Velkommen til Madmødet 2025 – epicentret for gastronomisk nytænkning, hvor ildsjæle, producenter og madelskere samles for at forme fremtidens måltider. Glæd dig til sansebombardementer, inspirerende talks og uventede smagsoplevelser, der vil ændre din opfattelse af, hvad mad kan være. Madmødet 2025 er mere end en festival – det er en bevægelse, hvor vi sammen tager en bid af fremtiden.
Læs mere på madmodet.dk


