HotelSkjern_150519_1090.jpg
champagne.jpg

Nytårs menu ud af huset

Nytåret – det skal fejres

Langt fra alle gider at stå i køkkenet nytårsaften. Lad Hotel Skjern bidrage til festen med en nytårsmenu ud af huset. Netop denne dag er vi klar med en yderst delikat menu med snacks og hele balladen. Samtidig kan du tilkøbe en afstemt vinpakke. Menuen kan enten afhentes i Restaurant stuen th. nytårsaftensdag, eller du kan få den leveret til døren i Ringkøbing. Med nytårsmenuen følger en overskuelig vejledning med billeder. Festen er i gang...

 

NYTÅRS MENUEN 2024

Hummerbisque
Hummer - torsk - jordskokkechips - urter

Oksemørbrad
Kartoffelkage - bagt gulerodspuré - løg - rødvinssauce

Chokolade trilogi
Hvid chokolade Panna Cotta - trøffelkugle med Stauning Whisky - Krystalliseret hvid chokolade

 

Pr kuvert / 449,-

 

TILVALG

15 g caviar
4 blinis - creme fraiche - rødløg

Delevenlig / 450,-

Snacks
Krustader - laks - reje - paté

Pr kuvert / 99,-

Arla Unika oste
2 stk. med knas og sødt

Pr kuvert / 129,-

Vinmenu

 

Allergener

Nytårsmenuen indeholder laktose, gluten og nødder.

Kontakt os direkte for at høre nærmere om mulighederne 

Vegetar eller pescetar?

Er du vegetar eller pescetar så kontakt for at høre nærmere om mulighederne.

 

Sådan gør du...

Afhentning i Skjern

Menuen skal afhentes i Restaurant stuen th. d. 31 december mellem kl. 11 og 13.


Menuerne udleveres kolde, pakket i engangsemballage. Udførlig vejledning med billeder medfølger. 

Der kan bestilles frem til og med d. 23 december. 

 

BESTIL HER  

Har du spørgsmål?

Kontakt os på telefon 97351311 eller mail info@hotelskjern.dk

 

Modtag nyheder og inspiration

MODTAG NYHEDER OG INSPIRATION

Gør som 1.800 andre og tilmeld dig vores nyhedsmail. 

I nyhedsbrevet fortæller vi om sæsonens retter og råvarer og nye arrangementer på restauranten og hotellet.

Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at trykke på linket nederst i de e-mails, du modtager fra os.
I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse mere om regler og vilkår for vores nyhedsbrev.

Læs vores privatlivs- og cookiepolitik her